Hva gjelder ved en feiring hos oss.

Betaling skjer på PlayWorld under selskapet.

Vennligst kontroller at opplysningene på din bestilling stemmer, og ta kontakt om du/dere ønsker å endre noe eller endre via linken du har mottatt.

Ta gjerne med poser/nett til å ha gavene i.

Aktuelle tilvalg:

Dersom du ønsker det kan du gå inn å endre tileggsprodukter om du ønsker å legge til kake, slush osv

KORT OM BURSDAGSFEIRING PÅ PLAYWORLD

Vi ønsker å gjøre dagen så spesiell som mulig for både store og små.

Som en del av opplegget ved bursdagsfeiring hos oss på PlayWorld får dere

  • Adgang til og lek i den avdelingen dere selv har valgt
  • Eget bursdagsrom og bursdagsvert i 45min (hvis du har booket bursdasrom ink vert)
  • Mat, drikke til bursdagsgjestene og en ispinne når gjestene går
  • Gratis kanne med kaffe til de voksne som følger

Basert på våre erfaringer anbefaler vi samtidig at bursdagsbarnet ankommer 10-15 minutter før selskapet starter. Dere vil da bli møtt av bursdagsverten som viser dere til bord og tar imot gjestene.

Antall bursdagsgjester registreres ved ankomst og alle får en et klistermerke på overdelen sin som indikerer at de er i deres selskap. Dette for å holde oversikt over hvem som er i hvilket selskap og hvor mange som er kommet.

Vi gjør samtidig oppmerksom på at bursdagsverten/-vertinnen har ansvaret for bursdagsgjestene når gjestene er i bursdagsrommet. Før og etter dette er det viktig at minst en av de voksne som tilhører bursdagen er sammen med bursdagsgjestene.

BEVERTNING

Bursdagsverten tar gjerne regien i bursdagsrommet og innleder med bursdagssang før kake blir servert. Vi tar sikte på å servere maten så fort alle gjestene er kommet. Dette for å gi de.

Avhengig av f.eks. alder på bursdagsbarna kan vi anbefale å bestille ekstra mat og drikke fra ca 12 år og oppover.

Dersom dere har med egen kake kan denne leveres i kjøkkenet ved ankomst. Av hensyn til IK Mat (med spesielt fokus på hygiene, matallergier osv.) har gjester ikke tilgang til kjøkkenet. Henvend dere derfor til kjøkkenansvarlig dersom dere lurer på noe i denne forbindelse. Av erfaring oppfordrer vi dere samtidig til å avklare om noen har gluten- eller melkeallergi, og om det er noen av gjestene som eks.vis ikke ønsker svinekjøtt (skinke og lignende).

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er anledning til å ha med chips, popcorn og lignende inn til bursdagene. Skal dere gi egne godteposer til gjestene, må disse leveres i resepsjonen ved ankomst (så blir disse levert ut når gjestene går sammen med isen).

Også de voksne kan være sultne, spesielt hvis de kommer rett etter jobb. Dere bør derfor vurdere å bestille noe å bite i til de voksne som evt. kommer med bursdagsgjestene. Her kan vi anbefale den fantastiske pizza (taco, skinke eller pepperoni) til kun kr 199,- pr stk (holder for 4-5 personer). Alt du trenger å gjøre er å gi oss beskjed om hvor mange dere evt. vil ha ved å besvare denne mailen.

ÅPNING AV BURSDAGSGAVER

Vår erfaring er at bursdagsbarnet og bursdagsgjestene er svært utålmodige etter å komme seg ut av bursdagsrommet for å leke. Vi ber derfor foreldrene vurdere om det kan være hensiktsmessig å ta med bursdagsgavene hjem for å åpne dem der. Hvis ikke er vi behjelpelige med å arrangere åpning av pakker på utsiden av rommet.

FOR DE FORESATTE

De foresatte som har bursdagsbarn eller -gjester i selskapet har fri adgang mens bursdagen feires. De er dermed velkomne til å følge barna i våre avdelinger. Alternativt nyte en kopp gratis kaffe eller bestille noe å spise i kaféen. 

Søsken av bursdagsgjester får halv pris på inngang om de kun skal bli med inn for å leke. Dersom de skal regnes som en av gjestene, med tilhørende mat, drikke og is, betales samme pris som på de andre bursdagsgjestene.

Vi kan samtidig informere om at det er plassert bord og stoler  rundt om i lokalet, og det er tilgang til trådløst internett. Alt burde m.a.o. ligge til rette for at både store og små skal få et koselig besøk på PlayWorld

BOOKING – BEKREFTELSE

Du vil motta en mail/melding noen dager før selskapet hvor vi ber deg gå inn å gjøre endringer om noen har meldt frafall eller flere har blitt invitert. her kan du også gi beskjed dersom det har kommet informasjon om evt allergier.

FRARÅDNING/FORBUD/INFO

Vi fraråder bruk av ballonger og konfetti ifm selskapsfeiring. Dette pga støy og opprydding. Vi gjør samtidig oppmerksom på at vi har et totalforbud mot bruk av åpen flamme (stearinlys på kaken o.l.) pga brannsikkerheten på Sørlandssenteret.

Vi gjør oppmerksom på at akustikken kan medføre høy lyd og at lysene kan være oppleves som forstyrrende.

AVBESTILLING/FLYTTING

Avbestilling og/eller flytting av selskap må skje innen 48 timer før booket selskap. For avbestillinger/flyttinger av selskaper etter denne frist påløper det et avbestillingsgebyr på kr 500,-. Manglende oppmøte/gjennomføring belastes med minimumsprisen for et selskap, tilsvarende kr 1590,-.

Vi vil til slutt takke for at dere gir oss på PlayWorld muligheten til å dele denne feiringen med dere! Velkommen skal dere være!

Mvh

PlayWorld Sørlandet –  Bare for moro skyld!

** Vi har forståelse for at man ikke kan vite eksakt antall gjester. Man betaler derfor kun inngang for det antall bursdagsgjester som ankommer. Betaling skjer derfor avslutningsvis.

*** Kjøkkenet forbereder servering av det antall gjester dere har informert oss om vil komme. Man betaler derfor for det antall bursdagsgjester som ankommer, dog minimum for det antall man har bekreftet ville komme (Vi gjør oppmerksom på at dersom det ankommer flere gjester enn angitt kan det ta noe ekstra tid for kjøkkenet å servere maten pga tilberedning).

**** Minimumspris for et selskap er kr 1590,- eks. tilvalg uavhengig av kampanjer, tilbud eller andre rabatter, samt regulerer da en nedre grense for oppmøtte gjester.

PS: Alle priser er oppgitt inkl mva.


Playworld Sørlandet AS
Inngang ved Obs! Sørlandssenteret
Barstølveien 35
Følg oss på SoMe