HVOR? 22Hvordan finner du Playworld…?

Playworld ligger på sørlandssenteret i Sørlandsparken. Adressen er Barstølveien 35, men det er ikke så lett allikevel. Vi ligger i nederste del av senteret i etg. under OBS! På søndager må du velge å parkere på plan 0 i nedre parkeringshus. Da ligger vi rett innenfor inngangen.

Resten av uken kan gå inngangen som er merket med Rustad og ta rullefortauet en etg. opp. Der er vi. Det er kun 2 minutter fra Dyreparken med bil :o)
nn“}}]}]}]},{“type”:”section”,”props”:{“style”:”default”,”width”:”default”,”vertical_align”:”middle”,”title_position”:”top-left”,”title_rotation”:”left”,”title_breakpoint”:”xl”,”image_position”:”center-center”},”children”:[{“type”:”row”,”props”:{“layout”:”1-2,1-2″},”children”:[{“type”:”column”,”props”:{“position_sticky_breakpoint”:”m”,”image_position”:”center-center”,”media_overlay_gradient”:””,”width_medium”:”1-2″},”children”:[{“type”:”headline”,”props”:{“title_element”:”h1″,”content”:”Hvordan finner du Playworld…?”}},{“type”:”text”,”props”:{“margin”:”default”,”column_breakpoint”:”m”,”content”:”

Playworld ligger pu00e5 su00f8rlandssenteret i Su00f8rlandsparken. Adressen er Barstu00f8lveien 35, men det er ikke su00e5 lett allikevel. Vi ligger i nederste del av senteret i etg. under OBS! Pu00e5 su00f8ndager mu00e5 du velge u00e5 parkere pu00e5 plan 0 i nedre parkeringshus. Da ligger vi rett innenfor inngangen.

n

Resten av uken kan gu00e5 inngangen som er merket med Rustad og ta rullefortauet en etg. opp. Der er vi. Det er kun 2 minutter fra Dyreparken med bil :o)

“}},{“type”:”image”,”props”:{“margin”:”default”,”image_svg_color”:”emphasis”,”image”:”wp-content/uploads/Map_playworld.jpg”}}]},{“type”:”column”,”props”:{“position_sticky_breakpoint”:”m”,”image_position”:”center-center”,”media_overlay_gradient”:””,”width_medium”:”1-2″},”children”:[{“type”:”image”,”props”:{“margin”:”default”,”image_svg_color”:”emphasis”,”image”:”wp-content/uploads/her_ligger_playworld.jpg”}},{“type”:”image”,”props”:{“margin”:”default”,”image_svg_color”:”emphasis”,”image”:”wp-content/uploads/kart_playworld_strek.jpg”}}]}]}],”name”:”hvor er vi”},{“type”:”section”,”props”:{“style”:”default”,”width”:”default”,”vertical_align”:”middle”,”title_position”:”top-left”,”title_rotation”:”left”,”title_breakpoint”:”xl”,”image_position”:”center-center”},”children”:[{“type”:”row”,”children”:[{“type”:”column”,”props”:{“position_sticky_breakpoint”:”m”,”image_position”:”center-center”,”media_overlay_gradient”:””},”children”:[{“type”:”html”,”props”:{“content”:”n

n“}}]}]}]}],”version”:”2.7.22″} –>


Playworld Sørlandet AS
Inngang ved Obs! Sørlandssenteret
Barstølveien 35
Følg oss på SoMe